Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Policisté objasnili další loupež

Na rozsudek si pachatel počká ve výkonu trestu za jinou trestnou činnost

7. března 2019 12:33 , aktualizace 12:45

Loupež Zadržení pachatele

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

    Ve středu 10. října loňského roku krátce před půl dvanáctou v noci došlo k loupežnému přepadení dvaadvacetiletého muže na plzeňském nádraží. Mladíka zde fyzicky napadla dvojice, muž a žena, kteří oběť srazili na zem a útočící muž mu z batohu na zádech odcizil peněženku s doklady a penězi. Poté dvojice z místa utekla. Jen velkým štěstím nebyl během útoku mladík zraněn.
    Poškozený se po incidentu samozřejmě obrátil na policii a policisté ihned začali ve věci zjišťovat veškeré okolnosti události. 
    Zjištěné skutečnosti si dále do své gesce převzali plzeňští kriminalisté, kteří na případu dále intenzivně pracovali. 
    "Na základě získaných informací kriminalisté vytipovali možného podezřelého, který se při výslechu ke spáchání skutku doznal. Dne 5. března 2019 byl čtyřiadvacetiletý muž kriminalisty obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, za což mu v případě odsouzení může hrozit až desetiletý trest odnětí svobody," uvedla tisková mluvčí policie.
    Současně policisté zjistili, že muž byl již za jinou trestnou činnost odsouzen a byl proto dodán přímo do výkonu trestu odnětí svobody, kde si počká na verdikt soudu.

Foto ilustrační

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.