Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vlak usmrtil koně, globus vybuchl, motokoloběžkář havaroval, auta hořela a nehoda pohřebáků s balonem

Poslední dva dny se záchranné složky skutečně nezastavily, případy jen za dnešní odpoledne

6. září 2018 20:16 , aktualizace pátek 7. září 15:37

Dálnice Hasiči Nehody Železniční nehoda Zvířata

Vlak usmrtil koně

     Před šestou hodinou odpoledne vyjížděli hasiči k Třemešné na Tachovsku, kde došlo ke střetu osobního vlaku 7212 s koněm. Zvíře utrpělo tak vážná zranění, že přivolaný veterinář musel zvíře utratit. Ke zranění cestujících naštěstí nedošlo.

Nehoda pohřební služby a chlazení prasat

     U Plas došlo ke střetu vozu pohřební služby s přívěsem přepravujícím horkovzdušný balon, poté, co se přívěs tažený terénním automobilem v zatáčce převrátil. Nehoda se obešla bez zranění, ale kompletně zablokovala silnici. Z vozu se uvolnil složený balon, takže několik kolemjedoucích, poté co viděli balon na zemi a vůz pohřební služby, volalo k nám do redakce, že zde spadl balon a pilot se zabil.
     Velkým problémem se ukázalo dnešní horko, v koloně stojících vozidel bylo i nákladní vozidlo na přepravu zvířat, kde se začala přehřívat transportovaná prasata. Zvířata ve vozidle na místě museli kropit hasiči hadicemi.

Pád muže z čehosi

     Po páté hodině odpoledne v Plzni v Doudlevcích z neznámých důvodů za jízdy spadl z motokola (přesný název toho stroje opravdu nevíme). Muž spadl přímo na mostě a po nutném ošetření musel být transportován do nemocnice. Dechovou zkoušku nebyl muž pro rozsah zranění schopen vykonat a byl nařízen odběr krve.

Na dálnici hořela dvě auta

     Před třetí hodinou odpoledne vyráželi hasiči z Rokycan a Slovan na dálnici D5 k exitu na Ejpovice ve směru od Rozvadova, kde došlo k požáru dodávky.

    Jen o chvíli později došlo k požáru osobního vozu také na dálnici D5, tentokrát u Diossu u Nýřan. Událost se obešla bez zranění, hasiči požár uhasili vysokotlakým proudem. Příčina a výše škody zatím nebyly stanovena.

Výbuch globusu

     Po šesté hodině večer vyjíždělo několik jednotek hasičů do Perlové ulice v Plzni, kde svědci uvedli, že slyšeli výbuch, a že z oken jednoho z domů začal stoupat kouř.
     Hasiči na místo dorazili v krátkém čase, vstoupili do budovy a zahájili průzkum, zatímco strážníci uzavřeli ulici.
     Nakonec se ukázalo, že příčinou poplachu nebyl výbuch plynu, jak se lidé obávali, ale pouhá závada na elektrické dekoraci znázorňující globus, umístěné v přízemní kanceláři.
    Hasiči uhasili vzniklý požár a odvětrali zakouřené prostory. Ke zranění osob nedošlo.

     Foto: KP a Hasiči

     O dalším odpoledním výjezdu v Plzni jsme informovali v článku:

Požár v Area Bory, dva lidé skončili v nemocnici

Požár v Area Bory, dva lidé skončili v nemocnici

06. 09. 2018, 18:26, aktualizace 06. 09. 2018, 19:27

Majitel sám nedokázal požár uhasit a nadýchal se zplodin hoření

D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.