Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte ho?

Policisté Vás prosí o pomoc při pátrání po podezřelém

28. srpna 2019 12:32 , aktualizace 12:34

Pátrání

     Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinů zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

     Ve středu 31. července v době od 18:17 do 19:00 hodin si neznámý pachatel zřejmě nálezem přisvojil peněženku s obsahem osobních dokladů, finanční hotovostí, cennostmi a platební kartu poškozeného.
    Následující den v době od 10:30 do 13 hodin se neznámý pachatel s odcizenou platební kartou pokusil provést minimálně pět neoprávněných plateb. Při jedné z nich byl zachycen průmyslovou kamerou v jednom z obchodů obchodního centra v Plzni.   

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a pomohli objasnit toto protiprávní jednání.


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.