Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografii?

Policie pátrá po muži, který vybíral z kradené karty

3. září 2019 13:08

Krádež Pátrání

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
     Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel, který v sobotu 10. srpna přibližně mezi třetí a čtvrtou hodinou ráno odcizil poškozenému z kapsy peněženku s obsahem osobních dokladů a platebními kartami.
     Jednu z platebních karet ještě téhož dne krátce po 4 hodině ráno použil k neoprávněnému výběru finanční hotovosti ve výši 4 000 korun z bankomatu v Plzni.
     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na které je zachycen podezřelý muž. 
     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto: PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.