Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Z ukradené karty neoprávněně vybíral peníze v Mýtě

4. srpna 2020 09:57 , aktualizace 10:06

Krádež Pátrání

     Policisté pověřují podezření ze spáchání přečinu krádež v jednočinném souběhu s přečinem neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
     Tohoto jednání se dopustil dosud neznámý pachatel, který v sobotu 6. června letošního roku v čase mezi 07:33 až 07:43 hodin využil nepozornosti cestující ve vlaku a mezi železničními stanicemi Rokycany a Kařez jí z kabelky odcizil peněženku s doklady, hotovostí a platební kartou.
     O dva dny později, tedy v pondělí 8. června byl zaznamenán v bankomatu v obci Mýto na Rokycansku neoprávněný pokus výběru hotovosti.

     Na základě získaného kamerového záznamu z bankomatu žádá policie občany, kteří mohou identifikovat muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátili na policisty osobně na obvodní oddělení Radnice, Plzeňská 55, 338 28 Radnice, telefonicky na č. 974 335 701 nebo na bezplatnou linku tísňového volání 158.
     Případným svědkům policisté předem za jejich pomoc děkují.

Foto PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.