Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Tento muž v centru Plzně přepadl pošťačku

Policie pátrá po pachateli přepadení, poznáte ho?

4. listopadu 2020 10:05 , aktualizace 10:31

Krádež Pátrání

     Plzeňští kriminalisté samozřejmě stále intenzivně pátrají po pachateli přepadení pošťačky ke kterému došlo v pátek 23. října okolo půl desáté ráno v ulici Kardinála Berana v Plzni. Zatím neznámý pachatel poštovní doručovatelce v nestřeženém okamžiku vytrhl z ruky desky obsahující finanční hotovost více než čtyřicet tisíc korun. Bohužel zatím se pachatele dopadnout nepodařilo a tak se kriminalisté s prosbou o pomoc obracejí i na Vás.
     Zloděj pronásledovaný doručovatelkou utíkal postupně ulicemi Plachého, Skrétova a Nerudova, kde se ženě ztratil z dohledu. 
     O případu jsme informovali v článku: 

V centru Plzně před chvíli přepadli pošťačku

V centru Plzně před chvíli přepadli pošťačku

23. 10. 2020, 10:54, aktualizace 23. 10. 2020, 11:39

Pachatel utekl s více než čtyřiceti tisíci určenými na důchody

     Policisté v rámci objasňování případu získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterém je zachycen podezřelý muž. Ten by měl podle popisu, který má policie k dispozici, být asi 25 let starý a štíhlé postavy. V době krádeže na sobě měl černou péřovou bundu s kapucí, černou roušku a boty bílé barvy.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a pomohli se ztotožněním osoby. Policisté veřejnosti děkují za případné poznatky.

Foto PČR

 



Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.