Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografii?

S kradenou kartou obcházel plzeňské prodejny

6. prosince 2021 11:08 , aktualizace 11:27

Krádež Pátrání

     Policisté pátrají po totožnosti neznámého muže, který v několika případech neoprávněně použil odcizenou platební kartu. Ta byla podle tiskové mluvčí policie odcizena 5. října v době od 01:25 do 03:55 hodin v Plzni, a to pravděpodobně v dopravním prostředku MHD na trase Masarykovo nám. - centrum města - Skvrňany.
     Zde měl zatím neznámý zloděj majiteli odcizit věci a cennosti jako mobilní telefon, elektronickou cigaretu a peněženku s obsahem osobních dokladů a platební kartou.
     Dle zjištěných a prověřených informací bylo s odcizenou platební kartou ještě týž den mezi čtvrtou ráno a desátou dopoledne provedeno v různých prodejnách v Plzni celkem osm neoprávněných plateb za více jak 2 500 korun. Poškozenému tak měl pachatel způsobit celkovou hmotnou škodu za více jak 7 500 korun.

     Policisté se případem aktivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycen podezřelý muž.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158 a pomohli s řádným objasněním případu. 

Foto PČR

 



Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.