Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policie pátrá po muži, který měl donutit ženu k orálnímu sexu.

Poznáte rusky hovořícího muže na fotografii?

25. listopadu 2022 13:41 , aktualizace 17:41

Pátrání

Partner článku – Alfa Tactical

     Kriminalisté prověřují okolnosti případu, ke kterému došlo ve čtvrtek 3. listopadu v Plzni. Zde se po jedenácté hodině v noci zatím neznámý muž seznámil se ženou, se kterou přibližně o hodinu později na náměstí Republiky nebo v jedné z přilehlých ulic nastoupil do vozu taxislužby.
     "Dvojice měla společně nasednout do vozidla TAXI nebo jiné přepravní společnosti, zřejmě tovární značky Audi, a to na přesně nezjištěném místě na náměstí Republiky či v jedné z přilehlých ulic. Následně měli odjet na zatím neznámou adresu v Plzni, pravděpodobně v městské části Slovany nebo Doubravka," popsala tisková mluvčí policie s tím, že na této neznámé adrese mělo ze strany muže vůči ženě dojít k trestnému činu mravnostního charakteru. Podle našich informací měl , ženu přinutit k orálnímu sexu.

      "Dle zjištěných informací by se mělo jednat o rusky hovořícího muže ve věku cca 35 až 40 let, střední postavy vysoké 175 až 180 cm, který má krátké černé vlnité vlasy a plnovous. Muž byl oblečen do červené zateplené košile se vzorem červené kostky, světlých džínových kalhot, na levé ruce měl mít nasazené hodinky ze žlutého kovu a měl být obutý do světlých bot," doplnila mluvčí policie.

     Policisté se nahlášeným případem intenzivně zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na kterém je zachycen podezřelý muž.

     V rámci řádného objasnění případu by policisté potřebovali hovořit s řidičem, který dvojici vezl, a o spolupráci žádají také všechny, kdo jsou schopni identifikovat muže na fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.