Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Poznáte tohoto muže?

Policie žádá o pomoc při pátrání po muži, který nakupoval v Lidlu na Americké třídě v Plzni

pondělí 8. ledna 15:17 , aktualizace 16:46

Pátrání


     Policisté se zabývají případem, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu zatajení věci, kterého se dopustil dosud neznámý muž. Ten dle všeho v listopadu loňského roku nalezl v prodejně Lidl na Americké třídě v Plzni peněženku s vyšší finanční hotovostí, kterou patřičně neodevzdal a ponechal si jí.

     "Ve středu 22. listopadu krátce před půl sedmou večer nalezl neznámý pachatel u vchodu do obchodního domu na Americké třídě v Plzni pánskou peněženku s osobními doklady a finanční hotovosti ve výši 62 tisíc korun," uvedla nám mluvčí policie.

     Při objasňování případu policisté získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je podezřelý muž zachycen, a žádají občany, pokud tohoto muže poznají, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie ČR nebo zavolali na linku 158.


 



Spa & Wellness Hotel Čajkovskij****

Spa & Wellness Hotel **** Vám přináší komplexní lázeňské a wellness služby - jsme certifikovaný lázeňský hotel s originální vřídelní vodou. Nabízíme komfortní ubytování v pokojích a apartmánech s veškerým luxusem. Můžete u nás zakoupit výhodné wellness balíčky či vouchery jako dárek pro Vaše blízké