Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Zloděj se ukradenou platební kartou pokoušel platit na pumpě

24. července 2018 12:33 , aktualizace 12:36

Krádež Pátrání

     Policisté obvodního oddělení Plzeň - střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
     V neděli 29. dubna došlo brzy ráno v Plzni ze strany neznámého pachatele ke krádeži věcí na osobě a ještě téhož dne krátce před půl osmou hodinou ráno k neoprávněnému užití odcizené platební karty, kdy se neznámý pachatel pokusil odcizenou kartou zaplatit zboží na benzinové čerpací stanici v Plzni.     

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na které je zachycen podezřelý muž.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

 

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.