Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie pátrá po zloději, který při pokusu o vloupání rozbil dveře i okna prodejny na Vinicích

7. února 2020 15:31 , aktualizace 15:31

Pátrání Vloupání

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež spáchaného ve stádiu pokusu a přečinu poškození cizí věci, kterých se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že se v sobotu 18. ledna kolem osmé hodiny ráno pokusil vloupat do specializované prodejny s nářadím v Plzni na Vinicích, kde ve snaze dostat se dovnitř násilím poškodil okna i dveře provozovny.
     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen podezřelý muž.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto: PČR

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.