Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie hledá svědka důležitého pro objasnění krádeže auta

4. února 2021 14:32 , aktualizace 14:36

Krádež Pátrání

     Policisté prověřují případ odcizeného vozidla Iveco Tector, které odcizil neznámý pachatel ve středu 6. ledna v době od 11:30 do 12:45 hodin v blízkosti vlakového nádraží v Třemošné. Ještě téhož dne bylo vozidlo nalezeno rovněž v Třemošné odstavené na nepoužívané slepé komunikaci, která vedla původně do obce Horní Bříza, nedaleko místa odcizení.

      Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení. Vyhodnocením kamerového záznamu policisté zjistili, že se v blízkosti nálezu vozidla pohyboval neznámý muž.

      Z tohoto důvodu žádá policie občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámého muže důležitého pro objasnění případu poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo osobně na Obvodním oddělení Třemošná nebo telefonicky na čísle 974 327 721.
      Za spolupráci policisté předem děkují.

Foto PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.