Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Toto je "kabelkový" zloděj z Doubravky - poznáte ho?

Policisté získali první fotografie "kabelkového zloděje" z Plzně a prosí veřejnost o pomoc

9. února 2021 13:54 , aktualizace 13:54

Krádež Pátrání

     Již od poloviny ledna čtenáře informujeme o zloději, který v Plzni na Doubravce okrádá ženy o kabelky. Průběh je vždy téměř totožný, štíhlý mladík vysoký asi 180 centimetrů k vytipované ženě přijde zezadu a buď jí strhne kabelku z ramene nebo jí neznámým velmi ostrým předmětem přeřízne popruh, tašku vytrhne a z místa rychle uteče. Ve všech případech byl pachatel maskován utaženou kapucou mikiny a nasazenou rouškou.

O čtyřech případech těchto krádeží jsme informovali v článku: 

Policisté varují ženy v Plzni

Policisté varují ženy v Plzni

18. 01. 2021, 15:08, aktualizace 19. 01. 2021, 12:38

Neznámý mladý pachatel strhává ženám kabelky či přeřezává jejich popruhy

     Policisté se případy, kde je dáno podezření ze spáchání zločinu krádeže a přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, samozřejmě intenzivně zabývají a ke krádeži, ke které došlo v pondělí 18. ledna kolem půl desáté dopoledne v Mohylové ulici, se jim podařilo získat další informace.
    Neznámý zloděj se totiž poté, co nezjištěným nástrojem a za užití síly přeřízl koženkový popruh kabelky s peněženkou a platební kartou poškozené ženy, z této odcizené platební karty pokusil jen přibližně dvacet minut po krádeži pokusil neoprávněně vybrat finanční hotovost z bankomatu v OC Centrum v Masarykově ulici na Doubravce.    

     Policisté žádají občany, kteří by poznali muže zachyceného na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na jakékoliv policejní služebně nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s řádným objasněním případu. Za případné poznatky předem děkují.

Foto PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.