Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte mrtvého muže? Nalezen byl ve Sladkovského ulici.

Pozor, neupravená fotka zemřelého je v článku, není vhodné pro slabé povahy

24. listopadu 2021 09:54 , aktualizace 10:06

Pátrání Smrt

     Kriminalisté již téměř rok pátrají po totožnosti zemřelého muže, který byl 28. prosince nalezen v podkrovním bytě ve Sladkovského ulici v Plzni. Protože se policii dosud nepodařilo totožnost zemřelého zjistit, obrací se nyní na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. 

      Zemřelým je muž ve věku okolo 60 let, střední postavy, výšky přibližně 182 cm, který měl prošedivělé, krátce střižené vlasy a prošedivělé vousy. Nalezený muž byl oblečen do tmavě modrých kalhot, černé bundy, černé mikiny a modrého trika.
      Markantem u zemřelého je tetování na obou rukách a noze:

  • vnitřní strana levého lýtka – pavouk na pavučině
  • levé rameno – nespecifikovaný ornament a znaky
  • pravé rameno – nespecifikovaný ornament a znaky
  • levé předloktí – nespecifikovaný ornament

     Při ohledání místa nebyly zjištěny žádné doklady, které by určovaly totožnost mrtvého. Ačkoliv na těle nebyly nalezeny známky násilí, byla z důvodu zjištění příčiny úmrtí a zjištění totožnosti zemřelého nařízena soudní pitva. Ta neprokázala úmrtí v důsledku cizího zavinění.
     V současné době policisté nadále provádějí úkony směřující zejména k identifikaci mrtvého.

     "Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud můžete poskytnout jakékoli informace, které by mohly vést ke ztotožnění zemřelého, obraťte se prosím neprodleně na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," žádá tisková mluvčí policie.

Foto PČR