Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie po mladících pátrá v souvislosti s neoprávněným použitím platební karty.

25. dubna 2022 11:59 , aktualizace 11:59

Krádež Pátrání

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se měl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že se v Tesco na Rokycanské v Plzni pokusil nalezenou platební kartou provést neoprávněnou platbu, místo aby nález poctivě odevzdal.

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné i fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny podezřelé osoby, přičemž především se jedná o muže označeného červenou šipkou.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.