Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte muže na fotografiích?

Policie pátrá po pachatelích vloupání na Doubravce

30. května 2022 11:17 , aktualizace 11:23

Krádež Pátrání Vloupání

     Dosud neznámý pachatel v noci ze 14. na neděli 15. května vnikl do jedné z garáží v Revoluční ulici v Plzni Doubravce, odkud odcizil pánské horské jízdní značky LAPIERRE, aku vrtačku, elektrickou okružní pilu a kufr s obráběcími nástroji. Poškozenému majiteli způsobil škodu v řádech několika desítek tisíc korun.

     Policisté se případem krádeže začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceni dva podezřelí muži přepravující ukradené kolo městskou hromadnou dopravou. 

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.