Foto Pátrání

Poznáte nás? Vykradli jsme dům v Letkově!

Z domu v Letkově zmizela vysoká finanční částka i rodinné šperky

19. června 2023 11:43 , aktualizace úterý 20. června 13:27

Krádež Pátrání Vloupání


     Kriminalisté se již přes měsíc zabývají případem vloupání do rodinného domu v Letkově, odkud se pachateli nebo pachatelům podařilo odcizit velké množství hotovosti a šperků. Protože se jim pachatele až dosud nepodařilo vypátrat, obracejí se nyní policisté s žádostí o pomoc i na veřejnost.

     K vloupání došlo ve středu 10. května v Letkově, což je obec ležící čtyři kilometry severně od Starého Plzence. "Neznámý pachatel překonal oplocení rodinného domu, vnikl na pozemek a násilím přes okno do domu. Zde odcizil finanční hotovost 480 tisíc korun, 5 tisíc euro, 3 tisíce dolarů a zlaté i stříbrné šperky," popsala tisková mluvčí policie. 

     Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a porušování domovní svobody a mají k dispozici kamerový záznam přímo z okolí napadeného domu, na němž jsou zachyceni dva podezřelí muži.

     Pokud někdo muže na fotografiích pozná a zná jejich totožnost, může své informace sdělit policistům na tísňové lince 158.

Foto PČR

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.