Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Poznáte muže na videu?

Policisté pátrají po onanistovi z Brojovy ulice

9. října 2020 15:33 , aktualizace 15:41

Pátrání Sexuální deviant

Partner článku – Alfa Tactical

     Policisté vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, kterého se měl dopustit dosud neustanovený pachatel tím, že v pátek 28. srpna po půl třetí hodině ráno před bytovým domem v Brojově ulici přistoupil k mladé dívce a začal před ní masturbovat.

     Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné kamerový záznam a fotografie, na kterých je zachycen pachatel. Jedná se o muže ve věku kolem čtyřiceti let, štíhlé postavy, vysoké cca 180 cm s tmavými vlasy sčesanými do culíku. Na sobě měl muž triko s dlouhým rukávem, kraťasy a tenisky.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložených fotografiích a videu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto a video PČR

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.