Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Pátrání Video

Muž nastříkal barmace do obličeje slzný plyn a poté jí sebral tržbu

Kriminalisté pátrají po pachateli, který spáchal loupež v baru Stodola

Autor: Karel Aleš čtvrtek 15. února 10:13 , aktualizace 11:01

Loupež Napadení Pátrání Policie

Partner článku – Alfa Tactical


     Kriminalisté intenzivně pátrají po pachateli loupeže v baru, ke kterému došlo v pondělí 5. února a dnes se s žádostí o pomoc obrátili i na veřejnost.

     "Do prostor podniku Bar - Club Stodola ve Velké Hleďsebi na Chebsku vešel muž a a následně ženě, která zde obsluhovala, nastříkal do obličeje slzotvorný prostředek. Poté devětatřicetiletou ženu odvedl za barový pult, kde jí donutil otevřít příruční trezor s finanční hotovostí. Z toho měl vzít dvě peněženky s penězi a z místa utéct," popsal nám průběh loupeže mluvčí policie s tím, že kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.


Popis pachatele

     Muž neznámé totožnosti byl ve věku zhruba 35 až 40 let, vysoký přibližně 175 centimetrů, silnější postavy a lehce napadal na pravou nohu.
     Na sobě měl kalhoty světlé barvy, mikinu světlé barvy, zimní tmavou péřovou bundu, na hlavě čepici tmavé barvy se světlými vzory, bílé rukavice, nejspíše jednorázové pletené, a na nohou sportovní boty světlé barvy. Přes obličej měl muž šátek či šálu.

     V souvislosti s tímto případem se policisté obrací na veřejnost, pokud někdo muže dosud neznámé totožnosti z kamerového záznamu pozná, aby informace o jeho totožnosti předal policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158. Jakékoliv další informace k této události je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.