Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte tohoto muže?

Policisté šetří případ vykradení vozidla v Plzni v Houškově ulici

18. července 2022 22:02 , aktualizace 22:08

Pátrání

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Policisté z obvodního oddělení Plzeň Slovany šetří případ z pondělí 13. června, kdy kolem druhé hodiny odpoledne vnikl zatím neznámý pachatel do nezajištěného vozidla značky Opel, které stálo zaparkované v Houškově ulici a zde z odložené kabelky odcizil mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a několika platebními kartami. 

     Tyto platební karty byly následně použity k několika neoprávněným platbám. Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné i fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen muž, který tyto karty k placení použil.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.