Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte tohoto muže?

Policie hledá muže podezřelého z krádeží v šatnách sportovní haly

13. února 2023 14:28 , aktualizace 15:14

Krádež Pátrání

     Policisté dosud marně pátrají po zloději, který v sobotu 17. prosince loňského roku mezi devátou a dvanáctou hodinou v Karlových Varech vnikl do prosto šaten v hale míčových sportů poblíž KV Areny a odcizil několik mobilních telefonů i textilní peněženku s platební kartou i finanční hotovostí. Následně měl ještě ze dvou peněženek odcizit finanční hotovost, čímž měl způsobit celkovou škodu přibližně 23 tisíc korun.

     Protože se policii zloděje dosud nepodařilo vypátrat, obrací se polici s žádostí o pomoc na veřejnost. 

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádeže. 
     V souvislosti s tímto případem policisté pátrají po neznámém muži, který se v době, kdy byly věci odcizeny, měl nacházet v prostorách šaten haly míčových sportů.

     "Žádáme muže zachyceného na fotografiích, aby se obrátil přímo na policisty z obvodního oddělení Karlovy Vary - město na telefonním čísle 974366535, nebo na kterékoliv obvodní oddělení, a pomohl tak s objasněním případu.
     Policisté žádají také případné svědky, kteří muže na fotografiích poznají, aby informace, které mohou pomoci při vyšetřování, volali na linku 158,"
uvedl tiskový mluvčí policie.

Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.