Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte vandala?

Policie pátrá po muži, který v Lobezské ulici rozbil okno trolejbusu

2. září 2022 12:16 , aktualizace 13:58

Pátrání Vandalství

      Policisté prověřují poškození trolejbusu, ke kterému došlo v sobotu 18. června v době mezi 14:45 - 14:53 na zastávce MHD „Částkova“ v Lobezské ulici v Plzni.
      Podle tiskové mluvčí policie zde po předchozí slovní rozepři s řidičem měl zatím neznámý muž se psem rukou rozbít skleněnou výplň levého stahovacího bočního okna trolejbusu u řidiče ve chvíli, kdy se ten rozjížděl ze zastávky.

      Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterém je zachycen útočník se psem těsně před incidentem. Protože se jim ho dosud nepodařilo ztotožnit, obracejí se nyní s prosbou o pomoc na veřejnost.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.