Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Poznáte tohoto mladíka?

Policie pátrá po mladém pachateli, který počmáral vůz tramvaje

17. října 2023 16:07 , aktualizace 16:37

Pátrání Vandalství


     Policisté ze Slovan se zabývají případem trestného činu poškození cizí věci, při kterém zatím neznámý mladík počmáral vůz tramvaje.

     K uvedenému činu došlo již v neděli 6. srpna krátce před půl dvanáctou dopoledne. Policistům se však až dosud nepodařilo mladého pachatele vypátrat ani ztotožnit a tak se s prosbou o pomoc nyní obracejí i na veřejnost.

     "Dosud neznámý pachatel poškodil vnitřní prostor tramvaje, kdy na stěnu v zadní části vozu napsal dva nápisy „DEO“ šedé barvy a poškozené společnosti tak způsobil škodu 15 tisíc korun," uvedla k případu mluvčí policie.

     Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.


 


Pubec.cz

Hlavní činností firmy je zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu a nájmu všech typů rezidenčních nemovitostí určených k bydlení nebo k rekreaci, ale též nemovitostí pro komerčním využití jako jsou výrobní areály, skladové haly, administrativní budovy a jiné.