Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Poznáte ženu na fotografiích?

Je podezřelá ze zcizení peněženky v rokycanském Kauflandu

5. ledna 2022 16:08 , aktualizace 16:19

Krádež Pátrání

     Policisté již téměř měsíc pracují na objasnění případu, který kvalifikovali jako podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Protože se dosud nepodařilo případ řádně objasnit, obracejí se nyní policisté s žádostí o pomoc na veřejnost.

     Dosud neznámý pachatel ve čtvrtek 9. prosince loňského roku deset minut před pátou hodinou odpoledne v nákupním centru Kaufland v Rokycanech u pokladny č. 2 nalezl a přisvojil si peněženku, kterou zde zapomněl jeden ze zákazníků. V peněžence byly osobní doklady, několikatisícová hotovost a platební karta. 

     Policisté se případem začali zabývat a rámci jeho objasňování získaly záběry ženy, která je z popsaného protiprávního jednání podezřelá. 
     Pokud poznáváte ženu, která je zachycena na fotografiích, prosím, kontaktujte policisty obvodního oddělení v Rokycanech na tel. č. 974 335 655 nebo můžete volat přímo linku bezplatného tísňového volání 158. Případným svědkům za jejich pomoc policisté předem děkují.

Foto PČR

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.