Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Poznáte lupiče z Doubravky?

Policie pátrá po pachateli loupeže, kterého na útěku zachytila kamera

23. května 2022 17:27 , aktualizace 18:40

Loupež Pátrání

Partner článku – Alfa Tactical

    V pátek 29. dubna po sedmé hodině večer došlo v Masarykově ulici v Plzni na Doubravce k jednomu z nejzávažnějších trestných činů, konkrétně loupeži. "Dosud neznámý pachatel přistoupil na chodbě bytového domu k poškozenému a z těla mu strhl ledvinku s finanční hotovostí 42 tisíc korun, kterou měl zapnutou kolem pasu. S tou následně z místa utekl," uvedla tisková mluvčí policie.


    Policisté se případem začali zabývat a v průběhu šetření se jim podařilo získat kamerový záznam, na kterém je zachycen prchající pachatel.
     Protože se pachatele dosud nepodařilo ztotožnit, obracejí se policisté na veřejnost s žádostí o spolupráci. Jakékoli informace o totožnosti, pohybu či výskytu pachatele sdělte prosím na linku 158 nebo na kterémkoli oddělení Policie ČR.

Video a foto PČR

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.