Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič nezvládl řízení, smetl pomníček a s autem se v poli převrátil

Policisté šetří dopravní nehodu na silnici vedoucí z Plzně na Nepomuk

20. listopadu 2022 18:37 , aktualizace 18:37

Doprava Nehody

     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na silnici číslo 20 vedoucí z Plzně na Nepomuk u odbočky na Klášter k dopravní nehodě, po které skončilo osobní auto mimo silnici na střeše.
     Podle informací přímo z místa jel starší řidič s vozem Opel směrem na Nepomuk, když zřejmě ztratil vládu nad řízením, přejel do protisměru, kde vyletěl mimo silnici, protrhl ohradník a převrátil se na střechu.

     Místo, kde k události došlo, je známé častými dopravními nehodami, což dokazuje i fakt, že Opel během nehody smetl pomníček z jiné dopravní nehody, při které došlo k úmrtí.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor nehody i protipožární opatření, zatímco řidiče narozeného v roce 1961 a jeho o osm let mladší spolujezdkyni, kteří se naštěstí zvládli z vozu dostat sami ještě před příjezdem záchranných složek, si do péče převzali záchranáři.
     Po ošetření byli oba pacienti transportováni do Fakultní nemocnice Plzeň. Oba utrpěli zranění, které je naštěstí neohrožuje na životě.

     Podle mluvčí policie policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají.


 

 

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!