Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při čelním střetu s kamionem zemřela teprve dvacetiletá dívka

Tragický den, hned dva čelní střety osobního vozu s kamionem

26. září 2018 14:58 , aktualizace 15:02

     Včera před polednem došlo na silnici u přehradní nádrže Jesenice k vážné dopravní nehodě.
     "Teprve dvacetiletá řidička osobního automobilu Audi, která ve vozidle cestovala sama, dosud z nezjištěných příčin předjížděla stojící kolonu vozidel a se svým automobilem se dostala do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s nákladním vozidlem," popsala příčiny mluvčí policie.
     Mladá řidička utrpěla při nehodě smrtelná zranění, řidič nákladního vozidla naštěstí vyvázl z dopravní nehody bez zranění.
     Pozemní komunikace I/21 byla několik hodin zcela uzavřena a byl prováděn odklon dopravy po přilehlých komunikacích. Policisté se případem nadále zabývají.

     Tentýž den, o pouhé tři hodiny dříve, došlo k další vážné dopravní nehodě, nyní na silnici 1/6 ve směru od Bochova na Karlovy Vary za křižovatkou na Olšová Vrata. V osobním autě zůstal po nárazu zaklíněný starší řidič. Pro vyproštění museli přivolaní hasiči použít hydraulické vyprošťovací nástroje. Zároveň hasiči na žádost záchranné služby připravili na křižovatce nedaleko místa nehody prostor pro přistání záchranářského vrtulníku. 
     "Zde 69letý řidič řídící osobní vozidlo značky Mazda při jízdě táhlou pravotočivou zatáčkou z dosud nezjištěných příčin přejel vlevo do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí nákladní soupravou. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění řidiče osobního vozidla, který byl po vyproštění z vozidla letecky transportován do nemocnice," uvedla mluvčí policie.
     Alkohol byl u řidiče nákladního vozidla vyloučen provedenou orientační dechovou zkouškou a u druhého řidiče vzhledem k jeho stavu zkouška provedena nebyla, proto mu byla odebrána krev. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku přesahující 700 tisíc korun i tato nehoda je nadále v šetření policistů.

Foto: Hasiči

Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost