Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Obrovský požár dům zcela zničil - hasiči uvolnili video

Aktualizujeme informace o včerejším požáru, rodina přišla o vše

16. června 2021 09:35 , aktualizace 09:35

Hasiči


      Dnes kolem půl jedné odpoledne vyjíždělo několik jednotek hasičů k rozsáhlému požáru rodinného domu v obci Maršovy Chody na Tachovsku. Podle tiskového mluvčího hasičů došlo k požáru v prvním patře budovy a oheň se rozšířil i na střechu domu. Na místě právě teď zasahuje šest jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů šesti vodními proudy, další hasiči jsou na cestě a využita byla i výšková technika. Průjezd obcí je momentálně policií zcela uzavřen.
     Podle informací z místa jsou na místě dobrovolní hasiči z Částkova, Dlouhého Újezdu, Tachova, Plané, Studánky, Ctiboře i Boru a profesionální hasiči z Tachova.

      Mluvčí hasičů poté ještě doplnil, že jednu zraněnou osobu si k ošetření převzala Zdravotnická záchranná služba. Podle našich informací se má jednat o seniorku, která se zřejmě nadýchala zplodin hoření a byla transportována do nemocnice. Příčina požáru a výše škody bude předmětem šetření.

      K likvidaci požáru bylo nakonec nasazeno deset jednotek hasičů.

Aktualizace 16. června:

      Tiskový mluvčí hasičů dnes uvedl, že škoda způsobená ohněm byla předběžně stanovena na dva miliony korun. Příčinou byla závada na elektroinstalaci.

Foto: HZS

 



 


D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.