Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

2x z čerpacích stanic v noci na dnešek

Policisté zasahovali na čerpacích stanicích v Plzni i v Draženově

3. července 2022 12:34 , aktualizace 14:17

Alkohol Cizinci

Partner článku – Alfa Tactical

     Že noční služba na čerpacích stanicích není žádný med, Vám asi potvrdí každý, kdo tu práci někdy dělal. A nemusí jít nutně jen o loupeže, které naštěstí nejsou zase až tak časté. Největší problémy bezesporu způsobují návštěvy opilých či zfetovaných a nevhodně se chovajících lidí.

Zde jsou dva případy z noci na dnešek:

Plzeň

     Po jedné hodině v noci ztropil opilý Slovák scénu na čerpací stanici Shell pod Centrálním autobusovým nádražím v Plzni. Muž nejprve začal urážet obsluhu i ostatní zákazníky, jeho agresivita ale stoupala a pak po prodavačce mrštil peněženkou, čímž shodil vystavené zboží a přítomného zákazníka poté ještě vzal za krk do takzvané kravaty.

     Prodavačce na pomoc vyrazil člen výjezdové jednotky bezpečnostní služby Tuebor General Security, která má bezpečnost na této pumpě na starost. Ten muže opakovaně vyzval, aby se uklidnil a odešel, ten ale jakoukoli spolupráci odmítal a nakonec svou agresi obrátil i přímo proti strážnému.
     Strážný tak musel v sebeobraně útočníka zpacifikovat pomocí slzotvorného spreje, poté ho zajistil a předal přivolaným strážníkům městské policie a policistům.

     Policisté cizinci naměřili 2,7 promile alkoholu a případem se dále zabývají.

Draženov

     Zhruba ve stejné době řešili policisté další případ i na čerpací stanici OMW v Draženově. Tam zase přijel s vozem Škoda Octavia zcela opilý řidič, nechal vozidlo nastartované a dostal se do konfliktu s obsluhou, která si na pomoc musela přivolat policii.

      Policisté muže narozeného v roce 1973 nalezli za čerpací stanicí a podrobili ho testu na přítomnost alkoholu, který ukázal 2,58 promile. Poté muž putoval za doprovodu policistů na odběr biologického materiálu do zdravotnického zařízení a policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem omamné látky.

Foto: svědek

 


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.