Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Řidič zemřel na místě

Dnes bohužel došlo nedaleko Plzně k další tragické dopravní nehodě

9. července 2022 14:11 , aktualizace 16:34

     Dnes v jedenáct hodin dopoledne došlo na silnici mezi Horní Břízou a Trnovou k tragické dopravní nehodě.
     Z místa bylo hlášeno, že ve směru od Horní Břízy na Trnovou jelo osobní auto, které v levotočivé zatáčce vjelo do příkopu, pak přejelo vozovku, narazilo do stromu a řidič je zřejmě velice vážně zraněný.
     Na místo proto ihned vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči muže z vraku vozu Škoda vyprostili a provedli protipožární opatření, bohužel ale přes veškerou snahu všech na místě řidič utrpěným zraněním na místě podlehl a lékař záchranné služby musel konstatovat jeho smrt. Policisté silnici z obou stran uzavřeli, na místo vyrazil koroner a kriminalisté, kteří si vyšetřování nehody převzali.

     "Záchranná služba na místě události zasahovala posádkami RV, RZP a IP. Náš lékař musel u muže narozeného v roce 1979 pro zranění neslučitelná se životem konstatovat exitus.
     U nehody byla jedna z prvních naše lékařka, která nám na operační středisko nehodu nahlásila. Jejím jménem bych chtěla poděkovat všem svědkům události, kteří jí na místě byli do příjezdu všech složek "k ruce" a velice jí při snaze zachránit pacienta pomáhali, jak při zabezpečení vozu proti pádu ze srázu, tak při zajištění přístupu k pacientovi.
Díky všem, co se nebáli a pomohli!"
uvedli nám záchranáři.

      Na místo dorazili i specialisté z firmy Drony SIT, kteří zajistili přesné zaměření místa nehody ze vzduchu pro potřeby vyšetřovatele.

     "Řidič narozený v roce 1979 jel s vozem Škoda Fabia od Horní Břízy směrem k Trnové a asi kilometr před Trnovou vyjel z vozovky a střetl se se stromem," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že muž ve voze cestoval sám.

     Vydání článku bylo úmyslně zpožděno o čtyři hodiny, dokud policie nepotvrdila, že došlo k vyrozumění rodiny zemřelého.