Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Malá Arianna je nalezena

Dívka o pomoc požádala kolemjdoucí a ta jí přivolala sanitku

1. října 2020 12:03 , aktualizace 17:43

Pátrání

     Táta nezletilé Arianny nám před chvilkou sdělil, že dcera byla nalezena. Podle jeho informací požádala sama na Vejprnické nějakou kolemjdoucí, aby jí zavolala sanitku. Dívka nyní prodělává vyšetření v nemocnici, aby se vyloučily zdravotní komplikace. Ukončení pátrání nám následně potvrdili i sami policisté.

     Tatínek by tímto chtěl velmi poděkovat všem za podporu a sdílení pátrací relace.

Původní článek

     Policisté i rodina pátrají po nezletilé dívce, která byla naposledy viděna předevčírem, kdy o přestávce kolem dvanácté hodiny odešla ze školy v Plzni na Košutce. Dívka ve škole zanechala školní batoh i s mobilním telefonem a podle otce má pouze to, co měla v době odchodu na sobě. Naposledy měla být viděna na Doubravce. Podle otce také nic nenaznačovalo, že by mohla takto odejít, protože den před jejím zmizením proběhla oslava v rodinném kruhu a vše bylo v pořádku.
     "Vrať se domů, hrozně nám chybíš a máme o tebe strach. Vše se dá řešit jinou cestou a stačí si o tom promluvit," vzkazuje Arianně táta.
     Veřejnost pak chce naším prostřednictvím požádat, aby v případě, že Ariannu uvidí jí vzkaz předali. 

Arianne ....

Datum narození ....
Pátrání vyhlášeno 30.9.2020
Bydliště - okres Plzeň - venkov
Státní příslušnost Česká republika (CZ)

     Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované dívky, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158. 

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.