Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Policisté řeší rvačku na Slovanech

Ke rvačce před Pivnicí Sladovnická vyjížděli strážníci, policisté i záchranáři

22. července 2022 16:38 , aktualizace 19:25

Cizinci Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     Na rvačku několika osob před Pivnicí Sladovnická nás upozornila jedna z našich čtenářek. "Došlo k tomu v noci z pátku na sobotu 16. července. Koukalo tady na to dost lidi z balkonů, kdy ukrajinsky mluvící muži tady pěstmi napadali každého, kdo jim přišel do cesty. Dokonce jeden muž upadl do bezvědomí a servírka z hospody mu volala záchranku. Volala i policii a přijelo sem snad osm aut, jak od PČR tak i od městské policie," napsala nám žena.

      My jsme se o případ samozřejmě zajímali a podařilo se nám zjistit, že se před restaurací mělo porvat minimálně pět osob, konkrétně tři Ukrajinci a jeden Rumun ve věku přibližně od dvaceti do třiceti let a také jeden starší místní obyvatel.

      Celou věc jsme také samozřejmě ověřili u mluvčích policistů i záchranářů. "Prověřujeme případ vzájemného napadání mezi několika osobami, v současné chvíli ve věci probíhají výslechy a policisté zjišťují, co se na místě přesně událo," uvedla nám k této události mluvčí policie.
     "Mohu potvrdit, že jsme na místo vyjížděli také, ale vzhledem k tomu, že tam již byl dostatek kolegů od Policie ČR, zasahovat jsme nemuseli," uvedla mluvčí strážníků.

     Tisková mluvčí záchranářů taktéž potvrdila, že na místě zasahovali a po ošetření do nemocnice transportovali muže narozeného v roce 1973, nikoli však kvůli bezvědomí, ale kvůli poranění lokte a nohy.

Foto: svědek

 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.