Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Policie intenzivně pátrá po Janu Minaříkovi

Pohřešovaný muž z Chebu je v ohrožení života

22. března 2021 16:57 , aktualizace 17:21

Pátrání

     Policisté pátrají po šestatřicetiletém muži z Chebu. Pohřešovaný muž měl dnes v noci napsat své bývalé přítelkyni e-mail na rozloučenou s tím, že si hodlá ublížit. 
     Ihned po přijetí oznámení začali policisté po pohřešovaném muži pátrat a v brzkých ranních hodinách bylo poblíž budovy Transmotelu u Sokolova vypátráno mužovo osobní vozidlo, ve kterém policisté nalezli jeho mobilní telefon a osobní doklady.

     Krátce po osmé hodině ráno byla zahájena rozsáhla pátrací akce, do které se zapojilo na osm desítek policistů a třicet hasičů, jež prohledávali zejména terén pod mostem přes řeku Ohře nedaleko budovy Transmotelu. Nasazen byl i vrtulník s termovizí, policejní psovod se služebním psem, několik člunů a dron, bohužel do současné doby se muže nepodařilo vypátrat.

Jan Minařík

Datum narození 9.8.1984
Pátrání vyhlášeno 22.3.2021
Bydliště - okres Cheb

      Jan Minařík je vysoký 170 až 190 centimetrů, hubené postavy. Má zelené oči, hnědočerné krátké rovné vlasy a chodí oholen. Na sobě by měl mít světlé džínové kalhoty a tmavou bundu.

     Protože může být muž v ohrožení života, policie se s prosbou o pomoc při pátrání obrací i na veřejnost. V případě jakýchkoliv informací k Janu Minaříkovi prosím volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.