Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Série dopravních nehod

Řidiče zaskočil sníh a náledí, záchranné složky mají plné ruce práce

3. prosince 2020 08:11 , aktualizace 08:46

Doprava Nehody

     Dnešní den bohužel i přes varování meteorologů před kluzkými vozovkami začal sérií dopravních nehod. Na celém území Česka začalo v noci sněžit, místy vydatně. Meteorologové již včera varovali před tvorbou ledovky.
Bouralo se například v půl šesté ráno u Nepomuku na křižovatce ve směru na Klatovy. "Řidič narozený v roce 1944 s vozem Ford Fusion nepřizpůsobil rychlost povětrnostním podmínkám a havaroval do silničního příkopu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou.  Na místě byl záchranáři ošetřen starší muž.

     O hodinu později v Dobřívě na Rokycansku havaroval osobní vůz do sloupu veřejného osvětlení. Na místě byla ošetřena starší žena, kterou následně záchranáři transportovali do nemocnice v Rokycanech.

     O dalších deset minut později havaroval mimo silnici a přes střechu se převrátil osobní vůz Škoda u Malých Hydčic. Hasiči z vozu do sanitky transportovali k ošetření jednu osobu.

     U Rábi ve směru na Horažďovice havaroval před sedmou ráno osobní vůz mimo vozovku. Zraněná žena byla z místa výjezdovou skupinou transportována do Strakonické nemocnice.

     Další nehody jsou hlášeny například z Tchořovic, Touškova, Horažďovic nebo z Plzně.

     Po celém kraji je v současné chvíli hlášen buď namrzající déšť nebo sněžení a vzhledem k teplotám je pravděpodobné, že bude situace pokračovat po celý den. Řidiči by proto měli dbát zvýšené opatrnosti. 

Foto Krimi Plzeň a HZS

 



Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.