Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilý řidič čelně narazil do stromu

Cizinec po nehodě nadýchal téměř tři promile

16. února 2022 13:17 , aktualizace 13:59

Alkohol Cizinci Nehody

     V sobotu 12. února po sedmé hodině večer vyjížděly všechny záchranné složky k Čerňovicím na severním Plzeňsku, kde došlo k nárazu dodávky do stromu. Ukázalo se, že řidič, podle našich informací Moldavan, měl obrovské štěstí a po ošetření drobného zranění mohl být záchranáři ponechán na místě.

     V tu chvíli ale řidičovo štěstí skončilo, konkrétně při provedení dechové zkoušky na alkohol.  "Podle dosavadních informací devětačtyřicetiletý řidič cizí státní příslušnosti nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a v levotočivé zatáčce vyjel vpravo mimo komunikaci, kde čelně narazil do stromu. Řidič se podrobil dechové zkoušce a byla mu naměřena hodnota 2,71 promile alkoholu v dechu," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že celá událost nadále zůstává v šetření policistů dopravního inspektorátu Plzeň-venkov.

      Řidič je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto PČR

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.