Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Smrtelná dopravní nehoda - aktualizujeme

Hlavní tah z Plzně do Klatov je zcela uzavřen

2. listopadu 2020 14:58 , aktualizace 16:57

     Dnes odpoledne kolem půl druhé došlo mezi Lužany a Přešticemi ke smrtelné dopravní nehodě. 

     Zatím z neznámých důvodů došlo na rovném úseku silnice k čelnímu střetu nákladního vozu a osobního vozu Opel Corsa. Nákladní automobil zůstal částečně mimo komunikaci.
     Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Bohužel řidiči osobního vozu se již nedalo nijak pomoci, tělo zůstalo zaklíněno ve vraku vozu a lékař musel konstatoval mužovu smrt.
     Hasiči provedli protipožární opatření, likvidují provozní kapaliny uniklé z Opelu a vyprošťují tělo řidiče. Silnice je kompletně uzavřena, na místo již dorazil koroner a vyšetřování nehody přebírají kriminalisté. Objížďka je stanovena přes Skočice.

Aktualizace 15,45:

     "Dle prvotních informací jel řidič narozený v roce 1988 s vozem Opel Corsa ve směru od obce Lužany. Mezi Lužany a Přešticemi přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde v tu chvíli projížděl nákladní automobil, který řídil muž narozený v roce 1973.
     Řidič Opelu bohužel při nehodě utrpěl zranění neslučitelná se životem. Alkohol u řidiče nákladního vozu byl vyloučen na místě dechovou zkouškou. U zemřelého bude nařízena soudní pitva.
     Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,"
uvedla mluvčí policistů.

Aktualizace 16,30:

     Po vyrozumění rodiny zemřelého je možné doplnit další fotografie z místa. 
     Velikým a zřejmě i dlouho trvajícím problémem bude vyproštění nákladního vozidla, vzhledem k tomu, že je plně naložené pískem, jeho váha je podle hasičů zhruba 45 tun.