Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Smyk auta skončil v kukuřici

U Losiné zasahovaly všechny záchranné složky

17. září 2022 21:12 , aktualizace neděle 18. září 15:21

      Dnes v podvečer došlo u Losiné k dopravní nehodě, při které osobní vůz havaroval v kukuřičném poli. Z místa bylo hlášeno zranění staršího řidiče i jeho spolujezdkyně, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Ještě před jejich příjezdem mezi jinými u nehody zastavili a staršímu páru poskytli první pomoc náhodně projíždějící hasiči z Berouna.

    Hasiči zajistili místo události i protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného řidiče i jeho spolujezdkyni a transportovali je do nemocnice. Naštěstí ale dle prvotních informací bez vážnějších zranění.
      Podle informací přímo z místa jel řidič narozený v roce 1939 ve směru na Plzeň, nepřizpůsobil rychlost v  pravotočivé zatáčce, vyjel vlevo mimo silnici a havaroval. Policisté ho před transportem do nemocnice samozřejmě podrobili dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.