Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Během půl hodiny došlo ke sražení dvou chodkyň

Obě ženy transportovali záchranáři do nemocnice

Autor: Karel Aleš pondělí 18. března 14:15 , aktualizace 14:17

Nehody

     Dnes dopoledne během pouhé půl hodiny došlo ke sražení dvou chodkyň osobními vozidly.

Město Touškov

     K prvnímu případu vyjížděly všechny záchranné složky okolo desáté hodiny dopoledne do ulice Vlkýšská v Městě Touškov, kde se osobní vozidlo Peugeot střetlo s starší chodkyní.
     Hasiči zajistili místo dopravní nehody, zatímco záchranáři si převzali zraněnou ženu.
     "Žena narozená v roce 1954 byla s lehkým zraněním záchranáři ošetřena a poté transportována na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla nám mluvčí záchranné služby.

     "Řidič narozený v roce 2003 jel s vozidlem Peugeot po silnici II/180 ve směru od obce Čemíny do Nýřan, kdy v obci Město Touškov na přechodu pro chodce srazil chodkyni narozenou v roce 1954. Požití alkoholu byl u muže i ženy vyloučeno dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají policisté," popsal poté mluvčí policie.

Plzeň

     Ve druhém případě došlo ke střetu osobního vozidla Škoda s chodkyní o pouhou půl hodinu později v Plzni na křižovatce ulic U prazdroje a Šumavská, kdy se osobní vozidlo při odbočování střetlo s chodkyní, která přecházela ulici po přechodu pro chodce.

     Na místo tentokrát vyjeli jen záchranáři a policisté. "Žena narozená v roce 1988 byla s lehkým zraněním ošetřena a poté transportována na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," sdělila tisková mluvčí záchranné služby.

     "Dle prvotních informací jel řidič narozený v roce 1970 s vozem Škoda Octavia na zelený signál ulicí U prazdroje od ulice Ukrajinská, kdy odbočil vpravo do ulice Šumavská a následně se střetl s chodkyní narozenou v roce 1988, která přecházela ulici Šumavská po přechodu pro chodce také na zelený signál. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče osobního vozu i chodkyně negativní. Nehodou se nadále zabývají policisté," doplnila tisková mluvčí policie.


 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.