Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

"Ta zlá pistole sama několikrát vystřelila a trefila auto strážných! Fakt, věřte mi!"

Opilý Slovák střílel airsoftovou pistolí po autě bezpečnostní služby a pak přišel s neuvěřitelným vysvětlením

20. února 2023 12:18 , aktualizace 12:57

Partner článku – Alfa Tactical

     Opravdu stupidní zábavou si v sobotu večer zadělal na pořádný malér muž žijící v Kalikově ulici v Plzni.

     Vše začalo po osmé hodině večer, když strážní bezpečnostní služby Tuebor General Service kontrolující budovu Kalikovského mlýna zaznamenali několik nárazů do střechy služebního vozidla a po vystoupení zjistili, že na balkoně protějšího domu muž manipuluje pistolí, zřejmě vzduchovkou. Ten se následně schoval do bytu.


     Strážní samozřejmě na místo přivolali policisty, kteří vyrazili věc prověřit. Nepříliš chytrý muž se nejprve snažil dělat, že není doma a nereagoval ani na zvonění a klepání, což bylo ale komické, protože mu nedošlo, že je oknem v prvním patře budovy stále vidět. Nakonec policistům přece jen otevřel a vydal jim airsoftovou pistoli na CO2 bombičky.

     Ohledně střelby do dvora Kalikovského mlýna pak uvedl, že se jen snažil zbraň vybít a ona mu údajně sama několikrát vystřelila a úplnou náhodou trefila auto strážných.

     Policisté zbraň zajistili a muže ze Slovenska vyzvali k provedení dechové zkoušky na alkohol, která vyšla pozitivní s výsledkem přes jedno promile. Následně policisté muže převezli k dalším úkonům na obvodní oddělení a případem se dále zabývají.


 





Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.