Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s autobusem

K dopolední nehodě vyjížděly všechny záchranné složky

4. dubna 2023 17:32 , aktualizace 17:49


     Dnes dopoledne došlo v Březové na Sokolovsku ke střetu osobního vozu s linkovým autobusem. Z místa bylo hlášeno, že cestující z autobusu by měli být bez zranění, ale zraněna je starší řidička osobního vozu a také dochází k úniku provozních kapalin na vozovku. K nehodě proto vyjely všechny záchranné složky.

     "V době našeho příjezdu na místo nehody v autobusu již cestující nebyli. Na místě zasahovaly dvě naše jednotky. Poskytli jme první pomoc zraněné řidičce osobního auta, zajistili protipožární zabezpečení, zlikvidovali únik provozních kapalin a poté asistovali odtahové službě," uvedli nám hasiči.

     Zraněnou řidičku si poté převzali záchranáři a transportovali ji do nemocnice.

     Podle policie nedala devětapadesátiletá řidička osobního vozu Toyota přednost autobusu značky MAN, ve kterém byl řidič a tři cestující. Řidič autobusu i řidička osobního vozu měli test na přítomnost alkoholu negativní.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.