Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s cyklistou

Cyklista vjel na přechod pro chodce přímo před přijíždějící auto, skončil v nemocnici

2. října 2023 17:55 , aktualizace 20:10

Alkohol Cyklista Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     Dnes před pátou hodinou odpoledne došlo v Malostranské ulici v Plzni na Slovanech k dopravní nehodě, během které se střetl cyklista s osobním vozem Ford.
     Podle informací z místa jel cyklista po Slovanské třídě po cyklostezce směrem na náměstí Milady Horákové, na Malostranské ulici vjel na přechod pro chodce a to přímo do cesty přijíždějícímu vozu Ford, jehož starší řidič již nestačil střetu zabránit.

     Cyklista utrpěl mimo jiné i silně krvácející zranění nohy a na pomoc mu okamžitě přispěchali svědci.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo nehody, asistovali záchranářům a nakonec provedli i likvidaci krvavých skvrn na silnici pomocí chloraminu. Záchranáři mezitím zraněného cyklistu transportovali do nemocnice.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté.

Aktualizace:

     Mluvčí policie nám potvrdila, že s největší pravděpodobností byl viníkem nehody cyklista narozený v roce 1958, který vjel do cesty řidiči osobního vozu narozenému v roce 1945. Cyklista při dechové zkoušce na přítomnost alkoholu nadýchal 0,38 a řidič měl výsledek testu negativní.
     Mluvčí policie také připomněla, že nulová tolerance na alkohol platí nejen pro řidiče, ale i pro cyklisty.

    

AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.