Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet auta s dítětem na kole

Krátce po nehodě přišlo poděkování, které jsme velmi rádi předali

8. srpna 2022 17:55 , aktualizace 17:57

Cyklista Nehody

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Včera večer jsme informovali o střetu malého chlapce jedoucího na kole s osobním autem, ke kterému došlo v Plzni na křižovatce ulic Pod Vinicemi a Radčická.

     Ještě ten samý večer nám přišel mail od muže, který děti doprovázel.

"Dobrý večer,
     rád bych Vaším prostřednictvím poděkoval jak záchranářům, tak i policistům, za jejich citlivý přístup k rozrušeným dětem. Dále bych moc chtěl poděkovat panu M. U., který přispěchal na pomoc z přilehlé zahrady a pomohl uklidnit oba kluky a poskytnul jim první azyl.
     Ovšem největší díky patří panu řidiči P. L., který jel velice předvídavě a obezřetně. Je to hlavně jeho zásluhou, ze vše dobře dopadlo.
     Mohu potvrdit, že při kontrole v nemocnici se potvrdilo, že je chlapec v pořádku.

                                               S pozdravem Michal .... (jméno má redakce k dispozici)"

     Za mail i zpětnou vazbu děkujeme a poděkování záchranným složkám, které na nehodě zasahovali, jsme předali.

Původní článek:

Střet auta s dítětem na kole

     V neděli odpoledne před půl šestou došlo v Plzni na křižovatce ulic Pod Vinicemi x Radčická ke střetu malého dítěte na kole s osobním vozem Peugeot. Podle informací z místa byli dva malí chlapci na projížďce na kolech, samozřejmě za dozoru dospělého muže, bohužel ale jeden z chlapců nečekaně vjel přímo před přijíždějící vozidlo, jehož řidič již nestačil střetu zabránit.

     Při střetu došlo k pádu malého cyklisty na kapotu vozu a poté na silnici. K nehodě vyjeli záchranáři i policisté. Chlapec, který měl v době nehody přilbu, byl na místě prohlédnut záchranáři, kteří u něj naštěstí žádná zranění nezaznamenali, ale preventivně ho transportovali ještě k dalšímu vyšetření do nemocnice.

     Přesnou příčinu a průběh nehody šetří policisté, v tuto chvíli lze pouze uvést, že požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou.


 


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.