Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Střet auta se skútrem

K odpolední nehodě vyjížděly všechny záchranné složky

21. února 2023 18:28 , aktualizace pátek 10. března 12:31

Doprava Nehody

     V úterý 21. února jsme informovali o dopravní nehodě, při které se v Plzni na křižovatce ulic Koperníkova a Plachého srazil skútr s osobním automobilem. Na místě nehody jako první zasahoval policejní psovod, který zraněnému řidiči skútru poskytoval první pomoc, a na pomoc mu vzápětí přispěchali kolegové ze speciální pořádkové jednotky. Společně se o muže starali až do příjezdu záchranářů, kteří si ho převzali a odvezli k ošetření do plzeňské nemocnice.

Policisté nyní uvolnili video z tohoto zásahu:


Původní článek:

     V úterý 21. února před pátou hodinou odpoledne došlo na křižovatce ulic Koperníkova a Plachého v Plzni k dopravní nehodě, při které se střetl osobní vůz Škoda Fabia se skútrem.

     Podle informací z místa jel řidič Škody směrem od Jižního nádraží a při odbočení vlevo do Plachého ulice nedal přednost protijedoucímu muži na skútru. Ten již nestačil zabránit střetu a narazil do zadních dveří vozu, načež spadl na silnici.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, jako první se k nehodě dostal psovod policie, který okamžitě poskytl zraněnému skútristovi první pomoc. Hasiči zajistili místo nehody a protipožární opatření, zatímco zraněného muže si do péče převzali záchranáři a po ošetření na místě ho transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín.

     Tisková mluvčí policie nám děj nehody potvrdila a doplnila, že řidič vozu narozený v roce 1965 i řidič motocyklu narozený v roce 1974 se podrobili dechovým zkouškám s negativním výsledkem. Při lustraci ale policisté zjistili, že řidič skútru nemá řidičské oprávnění a za řídítky tak neměl co dělat. 
    Policisté se případem dále zabývají.

    Křižovatka byla po dobu zásahu záchranných složek uzavřena, nyní již je místo plně průjezdné. 


Pdigital

Orientujeme se na výkonnostní kampaně a budování značky na sociálních sítích. Naší expertízou jsou PPC kampaně a správa sociálních sítí (obsah i výkonnostní kampaně).