Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Střet tramvaje a osobního vozu převážejícího děti

Na Slovanech zasahují všechny záchranné složky a provoz na tramvajové lince č. 2 byl zastaven

22. března 2022 16:23 , aktualizace 17:18

     Dnes po půl čtvrté došlo v Plzni u galerie Slovany ke střetu osobního vozu s tramvají jedoucí od centra. Nehoda byla hlášena s možným zraněním dětí, takže na místo vyjely všechny záchranné složky.

     Po příjezdu záchranářů a hasičů na místo se ukázalo, že na kruhovém objezdu došlo ke střetu tramvaje linky číslo 2 a vozu Škoda Superb, řízeného ženou, která přepravovala dvě holčičky ve věku asi deset a dvanáct let.


     Naštěstí se ukázalo, že holčičky dle všeho neutrpěly žádná vážná zranění a byly ale potlučené a samozřejmě ve velkém šoku. Záchranáři je po vyšetření na místě raději transportovali do nemocnice k observaci. V tramvaji ke zranění osob nedošlo.

     Podle prvotních informací od svědků měla řidička auta jet na červenou a řidička tramvaje přes veškerou snahu již nestačila zabránit střetu.
     Toto však policie zatím oficiálně nepotvrdila a lze tedy uvést pouze to, že řidičky tramvaje i osobního vozu měly negativní dechovou zkoušku na alkohol. Přesnou příčinu nehody i veškeré její další okolnosti dále šetří policie.

     Tramvajová doprava byla zastavena a v okolí se tvoří dlouhé kolony.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.