Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Střet vlaku s malým dítětem, to bohužel nepřežilo

Doprava na trati je v tuto chvíli samozřejmě zastavena a na místo míří kriminalisté

15. května 2023 18:57 , aktualizace 22:30


     Dnes po šesté hodině odpoledne došlo v Nahošicích na trati číslo 180 vedoucí z Plzně do Domažlic ke střetu vlaku Os 7422 jedoucímu směrem do Domažlic s malým dítětem pohybujícím se na trati.
     Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, Drážní hasiči, dále hasiči z Domažlic, a záchranáři vyslali vozy RV i RZP.

     Bohužel jakákoli pomoc sraženému dítěti, podle prvotních zpráv malému chlapečkovi, již nebyla možná. Chlapec předškolního věku při střetu utrpěl zranění neslučitelná se životem a lékař tak mohl již jen konstatovat jeho smrt. Doprava na trati je v tuto chvíli samozřejmě zastavena.

     Prostor zajistili policisté, na místo vyjel koroner a výjezd kriminální policie, která si vyšetřování události přebírá. Čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.

Aktualizováno:

      "V tuto chvíli mohu uvést pouze to, že v 18:32 jsme přijali oznámení o střetu vlaku s dítětem na Domažlicku. Tragickou událost v tuto chvíli na místě šetří domažličtí kriminalisté. S ohledem na věk oběti nebudeme sdělovat další informace," uvedla nám mluvčí policie.