Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ve vlakovém kolejišti byl nalezen muž

Trať z Plzně na Furth im Wald byla uzavřena, na místě zasahují všechny záchranné složky

26. června 2023 10:01 , aktualizace 10:45

Doprava Záchranáři Železniční nehoda


     Dnes po půl desáté vyjížděly všechny záchranné složky na železniční trať mezi Stod s Hradec, kde se měla na úrovni Střelic v kolejišti nacházet zraněná osoba. Nahlášeno bylo, že měl vlak EC 360 jedoucí z Prahy na Mnichov srazit muže.
     Trať 180 z Plzně na Furth im Wald byla v úseku Stod – Holýšov uzavřena.

     Na místě byl skutečně nalezen velmi vážně zraněný muž v bezvědomí, kterého si do péče převzali záchranáři a byl přivolán vrtulník Letecké záchranné služby. "Muže ve věku přibližně 30 let si do péče převzali záchranáři z Letecké záchranné služby. Je v bezvědomí, ale stabilní a aktuálně je transportován na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     Na místo vyjeli samozřejmě i policisté, kriminalisté a drážní inspekce, kteří teď společně zjišťují, jak ke zranění muže došlo a jak se na místo vlastně dostal. Podle záchranářů totiž muž nemá nemá zranění, která by potvrzovala srážku z vlakem. "Vlak je zastaven na nádraží v Domažlicích, kde bude provedeno ohledání kriminalistickým technikem," doplnila mluvčí policie.

     Podle informací z místa není ani vyloučeno, že muž z jedoucího vlaku vypadl.

     Případ samozřejmě dále sledujeme a budeme aktualizovat.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.