Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda na I/6

Při dnešní dopolední dopravní nehodě byli zraněni dva lidé

Autor: Ka úterý 13. února 10:05 , aktualizace 10:13

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – www.rb.cz


     Dnes kolem půl desáté dopoledne došlo na silnici I/6 z Karlových Varů na Prahu zhruba na úrovni obce Vahaneč k vážné dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno několik zraněných, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Hasiči ze čtyř jednotek zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali řidiče a řidičku obou vozů. Ti byli po ošetření na místě transportování do nemocnice v Karlových Varech.

     "U řidiče narozeného v roce 1948 byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem, u řidičky narozené v roce 1992 nebylo provedení dechové zkoušky možné, takže byl nařízen odběr krve v nemocnici," uvedl nám tiskový mluvčí policie s tím, že policisté v tuto chvíli šetří veškeré okolnosti i příčinu nehody a informace budou doplněny později.

     Nehoda v místě blokuje dopravu a provoz je řízen kyvadlově.

Foto HZS

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!