Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů pod viaduktem

Záchranáři si do péče převzali tři osoby

pondělí 15. ledna 08:45 , aktualizace 09:43

Doprava Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     Dnes ve čtvrt na osm došlo pod železničním viaduktem za Bdeněvsí směrem na Stříbro k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy, Škoda a Volkswagen.

     Z místa bylo hlášeno zranění několika osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu, zatímco tři zraněné osoby si do péče převzali záchranáři. 

     Ukázalo se, že ani jedna ze zraněných osob naštěstí neutrpěla vážnější zranění a mohly tak být po vyšetření ponechány na místě.

     Silnice byla po dobu zásahu asi na půl hodiny uzavřena. Okolnosti nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1987 jel s vozidlem Volkswagen Passat ve směru od Úlic na Bdeněves, v opačném směru jel řidič narozený v roce 2005 s vozidlem Škoda Yeti, s ním cestovala spolujezdkyně narozená v roce 2006 a došlo ke střetu vozidel.
     Dechové zkoušky byly u řidičů negativní. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov,"
uvedla nám mluvčí policie.

Foto HZS


iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.