Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič, kterého oživovali po zástavě srdce, bohužel zemřel v nemocnici

Na místě zasahovali záchranáři, vrtulník LZS, hasiči, policisté i strážníci

15. března 2021 19:46 , aktualizace 19:46

Hasiči Záchranáři

Aktualizujeme:
     Bohužel i přes obrovskou snahu všech na místě, ve vrtulníku LZS, i později v nemocnici, muž zemřel.

Původní článek:
     Dnes dopoledne po deváté hodině došlo ve Stříbře na křižovatce ulic Soběslavova a Palackého k velmi dramatické záchraně života. Padesátiletý řidič jedoucí ve vozidle Škoda Fabia dostal dle všeho za jízdy infarkt, zkolaboval za volantem a měl srdeční zástavu. Muži se ještě podařilo vozidlo zastavit.
     Krátce po zastavení se Fabia samovolně rozjela do prázdného prostoru křižovatky, který přejela a na protější straně narazila levou přední částí do zábradlí. Řidič, který za škodovkou zastavil, vyběhl ven z vozidla a muži, jenž ve Fabii již nedýchal, začal okamžitě poskytovat první pomoc a na místo přivolal záchrannou službu. 
     Na místo vyrazili hasiči a záchranáři jak pozemní cestou, tak i vzlétl vrtulník LZS a dále hlídky policistů i strážníků. Byla zahájena resuscitace, na které se podíleli záchranáři i hasiči a díky skvělé práci všech zasahujících se muže nakonec oživit podařilo a byl letecky transportován do Fakultní nemocnice Plzeň.
     Záchranáři k případu uvedli, že velký dík za pomoc patří laikům poskytujícím první pomoc. Bez nich by pacient neměl vůbec žádnou šanci na záchranu.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!