Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet taxíku s vozem zásilkové služby

Náraz byl tak silný, že jedno z vozidel přeletělo dělicí pás, v protisměru se otočilo a na pás se znovu vrátilo

10. září 2022 17:39 , aktualizace 17:39

     V noci na dnešek chvilku po půlnoci došlo v Plzni v Sukově ulici ke střetu vozu taxi s vozidlem rozvážkové služby. Vůz taxi značky Škoda řízený ženou zezadu narazil do vozu zásilkové služby značky VW, který taktéž řídila žena. Náraz byl tak silný, že Volkswagen přeletěl středový dělicí pruh, v protisměru se otočil o 180 stupňů a znovu najel na dělicí pruh.

     Vzhledem k tomu, že při nehodě došlo ke zranění obou řidiček, na místo vyjely všechny záchranné složky. Záchranáři ošetřili obě ženy, řidička vozu VW musela být transportována do nemocnice, stav druhé ženy transport nevyžadoval a mohla tak být ponechána na místě.
     Hasiči zajistili místo nehody, u obou vozidel provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali únik provozních kapalin.

     "Řidička narozená v roce 1980 jela s osobním automobilem značky Volkswagen Up Schwarzovo ulicí ve směru od Žižkovo ulice ke křižovatce ulic Sukova a Schwarzova a v prostoru uvedené křižovatky odbočovala vpravo do Sukovy směrem k Folmavské a přitom nedala přednost v jízdě osobnímu vozu Škoda Octavia řízené ženou narozené v roce 1999, jedoucí Sukovo ulicí ve směru od Klatovské k Folmavské. Došlo ke střetu obou vozidel a odražení Volkswagenu dále na střední dělící pás Sukovy ulice," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u obou řidiček vyloučeno na místě dechovou zkouškou. 


 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.